Η μεικτή ζώνη του ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Κώστα Δεληκώστα και Ραφαήλ Κουμεντάκη μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Μίλωνα στην Αθήνα με 0-3 σετ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Κώστας Δεληκώστας:

«Σίγουρα οι δύο παίκτες που δεν είχε στη διάθεση του ο Μίλωνας ήταν μεγάλη έλλειψη. Έμεινα ευχαριστημένος από το μπλοκ για δυόμιση σετ από το μπλοκ-άμυνας, στα μισά του πρώτου μέχρι και το τέλος, είναι τομέας στον οποίο δουλεύουμε. Ήμασταν καλοί στην επίθεση και στην κόντρα επίθεση μετά από σέρβις δικό μας. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Μπατατζίμ μετά το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, και ήταν αρκετά καλός, μπορεί να παίξει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, νομίζω ότι η δουλειά αρχίζει να βγαίνει με τον καιρό. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εμείς κοιτάμε την απόδοση μας ώστε όταν έρθουν τα απαιτητικά παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι».

Ραφαήλ Κουμεντάκης:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Γενικά οι πρεμιέρας κρύβουν εκπλήξεις, οπότε είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι στα σημεία που έπρεπε στο παιχνίδι μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μπλοκ-άμυνα, τα σέρβις μας ήταν καλά σε όλο το παιχνίδι, και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε μία νίκη την οποία εμείς κάναμε να φαίνεται εύκολη, αφού ο Μίλωνας είναι μία καλή ομάδα. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, θέλουμε να παίζουμε όπως θέλουμε εμείς ανεξαρτήτως ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας. Δουλεύουμε καθημερινά για να εμφανιστούμε όσο πιο δυνατόν πιο έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...