«Δεν ήταν καλή η εικόνα μας και η ευθύνη είναι δική μου»

Από paokbc.gr: Ο Κώστας Μέξας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή για την 1η αγωνιστική της Basket League. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πήρε πάνω του την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.
Πηγή: paokbc.gr
«Δεν ήταν καλή η εικόνα μας και η ευθύνη είναι δική μου»

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Basketball Champions League. O άλλος έχει να κάνει με τις συνεχόμενες αναβολές που μας έφερε πίσω στο κομμάτι του ρυθμού.

Φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μπορεί να επιστρέψαμε, αλλά στη συνέχεια στην επίθεση είχαμε κακές επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να πάρει πάλι μεγάλη διαφορά. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε αλλά μας ήρθε το χειρότερο και ως αποτέλεσμα και ως εικόνα.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 15 ημέρες για το επόμενο μας παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε ρυθμό με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή την περίεργη σεζόν.

Στην άμυνα, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο κακοί. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη. Ελπίζω η χρονιά να πάει καλά για όλους, κάτι που δεν γίνεται μέχρι στιγμής.

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν έχω απάντηση για το κακό ξεκίνημα. Δεν ξέρω που οφείλεται ειλικρινά. Δεν είναι θέμα πεντάδας είναι θέμα ρυθμού. Είναι μεγάλο λάθος και το πληρώσαμε. Ακόμα και στα ψηλότερα στρώματα της Ευρώπης οι ομάδες ψάχνουν να βρουν τις ισορροπίες τους. Όλες οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο. Νομίζω η μεγάλη μας επιθυμία να παίξουμε μας βγήκε αντίθετα. Τα τακτικά μας λάθη στο ξεκίνημα πρέπει να είναι πάνω από δύο σε κάθε φάση. Οι παίκτες μας είχαν μεγάλη επιθυμία και αυτό καμία φορά βγαίνει σε καλό αλλά κάποιες φορές βγαίνει αντίθετα.

Το τελευταίο που πρέπει να πούμε είναι η συγγνώμη προς τον κόσμο. Όταν παίζεις έτσι, η συγγνώμη είναι... να' χαμε να λέγαμε. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και φυσικά η ευθύνη είναι δική μου».

Διαβάστε ακόμη...