Η μεικτή ζώνη του Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις των Μιχάλ Μάσεκ και Όλγας Βεργίδου, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για την τρίτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Μιχάλ Μάσεκ:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε πρόβλημα στις υψηλές μπάλες αλλά και στην υποδοχή. Έχουμε να μάθουμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι, πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ίσως είναι καλό που το ρεπό έρχεται τώρα γιατί μας δίνεται χρόνος για σκληρή δουλειά και προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτές τις δύο εβδομάδες και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στο γήπεδο».

Όλγα Βεργίδου:

«Σίγουρα δεν μας ευχαριστεί το γεγονός ότι χάσαμε, αλλά κρατάμε την αντίδραση και την μαχητικότητα που έβγαλε η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω με δύο σετ, συστατικά που έφεραν την ισοφάριση σε 2-2. Πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτή την ομάδα. Με καλή ψυχολογία, πλέον θα εκμεταλλευτούμε το ρεπό μας για να δουλέψουμε σκληρά ενόψει του επόμενου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αφού πρόκειται για μία ομάδα που παλεύει σκληρά όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...