Θα ξεχάσει πώς είναι να παίζει στην Τούμπα

Από paok24.com:Ο αγώνας με την Ομόνοια πέρασε και ο ΠΑΟΚ θα ξαναπαίξει στην Τούμπα για 5 φορές μέσα στο 2020 σε 2 και πλέον μήνες και σε σύνολο 12 αγώνων σε Superleague 1 και Europa League.
Πηγή: paok24.com
Θα ξεχάσει πώς είναι να παίζει στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ήδη μετρά 5 αγώνες πρωταθλήματος και άλλους 5 αγώνες σε Champions League και Europa League. Σε αυτά τα παιχνίδια τα 7 ήταν στην Τούμπα (Μπεσίκτας, Μπενφίκα, Κρασνοντάρ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Ομόνοια) και τα 3 εκτός έδρας (Κρασνοντάρ, ΝΠΣ Βόλος, ΑΕΚ). Πλέον όμως η στατιστική αλλάζει και η σειρά των αγώνων μεταφέρεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ να έχει 12+1 αγώνες για το 2020 με τους 7 να είναι εκτός έδρας, τους 5 εντός και έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που δεν ξέρουμε εάν θα γίνει μέσα στην χρονιά ή από την επόμενη.

Εξ αρχής ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Ισπανία για το Europa League για τον αγώνα με την Γρανάδα. Παραμένει εκτός έδρας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά επιστρέφει για λίγο στην Τούμπα, όταν και θα υποδεχτεί την PSV για το Europa League. Στις αρχές Νοεμβρίου και πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων θα μεταβεί στην Αττική για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με την επιστροφή του Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ μετά θα έχει και πάλι τρεις αγώνες εκτός έδρας. Πρώτη στάση στην Ολλανδία για τον αγώνα με την PSV, μετά η Λαμία για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία στις αρχές Δεκεμβρίου ο αγώνας εκτός έδρας με την Ομόνοια για το Europa League. Μετά και τους 3 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και την Γρανάδα για να κλείσει την χρονιά με δύο ντέρμπι, ένα εκτός έδρας με τον Άρη στις 13/12 και ένα με τον Παναθηναϊκό στις 20 του ιδίου μήνα.

Όσο αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Τούμπα, κανένας δεν ξέρει την πιθανή ημερομηνία. Στις 16 Δεκεμβρίου που υπάρχει κενό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ η μοναδική κενή ημερομηνία είναι στις 23/12, αλλιώς ο αγώνας θα μετατεθεί για το 2021.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας για το 2020 δεν ξέρουμε εάν είναι κάτι αρνητικό, μιας και οι κερκίδες θα είναι άδειες στα ελληνικά γήπεδα μέχρι νεοτέρας, αλλά και ο απολογισμός του ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν είναι και ο καλύτερος όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...