«Κρατήστε τον ΠΑΟΚ ψηλά»

Από paok24.com: Νέο μήνυμα του Λέο Μάτος αυτή τη φορά προς τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και η αναφορά του σε Γιώργο Σαββίδη, Αμπέλ Φερέιρα και Μαρία Γκοντσάρεβα! Νωρίτερα, ο Λέο Μάτος αποχαιρέτησε με μήνυμα στο Instagram τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
«Κρατήστε τον ΠΑΟΚ ψηλά»

Με δεύτερο μήνυμα, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του με τελικό προορισμό το Ρίο Ντε Τζανέιρο μαζί με την οικογένειά του, αποχαιρέτησε και τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, γράφοντας:

«Στους τωρινούς μου συμπαίκτες μου και σε πολλούς άλλους παίκτες που αγωνιστήκαμε μαζί στον σύλλογο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα ήθελα να πω ότι ήταν καθοριστικοί σε αυτή τη διαδικασία ανύψωσης του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη θέση, και τώρα είναι ευθύνη των παικτών που μένουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά.

Όπως λέει πάντα ο Αμπέλ, τρία πράγματα πρέπει να έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας: Ταλέντο, πειθαρχία και σκληρή δουλειά.Όλα αυτά τα έχουμε και ελπίζω τον Μάιο του 2021 να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κάποιους τίτλους. Παρόλο που θα είμαι μακριά, από σήμερα είμαι απλά ένας οπαδός του ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τον Λούμπος και τον Όλαφ, τον πρόεδρο, την Μαρία Γκοντσάρεβα που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη υπάλληλος του συλλόγου και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης τους διατροφολόγους και όσους δούλευαν στη Μεσήμβρια. Επίσης ένα ξεχωριστό φιλί στον Γιώργο Σαββίδη, και εν συντομία σε όλους τους εργαζόμενους του ΠΑΟΚ, ο καθένας από τον ρόλο του ήταν καθοριστικός για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Μείνετε δυνατοί, ο ΠΑΟΚ αξίζει την καλύτερη εκδοχή του καθενός σας».

Διαβάστε ακόμη...