Πήρε θέση για Μάτος ο Γκουερίνο!

Από inpaok.com: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πολύ καλός φίλος του Λέο Μάτος, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την απόφαση του 34χρονου δεξιού μπακ να αφήσει τη Τούμπα και να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του.
Πηγή: inpaok.com
Πήρε θέση για Μάτος ο Γκουερίνο!

Ο Λέο Μάτος αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βραζιλία και υπογράφει συμβόλαιο με τη Βάσκο ντα Γκάμα. Η πρόταση της τελευταίας ήρθε να του λύσει τα χέρια αναφορικά με το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και συγκεκριμένα με τον πατέρα του.

Αναλυτικά ο Νέτο Γκουερίνο περιέγραψε την κατάσταση:

«Το σύστημα υγείας στην Βραζιλία είναι καλό, αλλά ο πληθυσμός είναι μεγάλος. Κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και αυτό φέρνει δυσκολία στην καθημερινότητα.

Κατ' αρχήν στεναχωριέμαι γιατί φεύγει ένας φίλος μακριά. Ο Λέο πριν ένα μήνα ήταν στην Βραζιλία για τον μπαμπά του, δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του, είχε κάνει μία επέμβαση. Όταν κάποιος είναι μεγάλος είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Όταν τέθηκε ένα οικογενειακό θέμα, όταν μιλάμε για τον μπαμπά σου, αφήνεις και την δόξα και τα λεφτά στην άκρη, παρότι ακόμη ο Λέο είναι σε ηλικία που μπορεί να δώσει.

Μου έλεγε "έχω πρόβλημα, στεναχωριέμαι" και ήρθε αυτή η πρόταση της Βάσκο που πιστεύω ότι, ίσως, είναι η καλύτερη λύση και για τους δύο. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που πρόσφερε, όχι μόνο λόγω του μπαμπά του αλλά και λόγω των συνθηκών στον ΠΑΟΚ. Επειδή είναι επαγγελματίας, έχει ακόμη δύο-τρία χρόνια στο ποδόσφαιρο και εφόσον παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία με την Βάσκο, που το γήπεδο είναι δύο χλμ. από το σπίτι του, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως αισθάνεται ο καθένας. Εγώ, ίσως, ενεργούσα πιο γρήγορα, γιατί και εγώ έχω την μητέρα μου σε ίδρυμα στην Βραζιλία και όποτε υπάρχει πρόβλημα παίρνω το αεροπλάνο και πηγαίνω.

Τα λεφτά που παίρνει ο Μάτος εδώ δεν μπορεί να τα πληρώσει η Βάσκο. Αφήνει και τα χρήματα στην άκρη, λόγω της κατάστασης. Δεν ξέρω αν προέκυψε και άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, είναι προσωπικό θέμα και απέφευγα να ρωτήσω. Το θέμα της Βάσκο, πάντως, που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι και η διοίκηση και ο Λέο πήραν την καλύτερη απόφαση. Εγώ θα χαιρόμουν αν θα έμενε, αλλά αν το μυαλό σου είναι στο σπίτι σου είναι δύσκολο, παρότι είναι επαγγελματίας. Αυτό που έχω να του πω είναι ότι αυτά που μπορούσε να προσφέρει τα πρόσφερε. Είναι πολύ καλός οικογενειάρχης και άνθρωπος. Ο ΠΑΟΚ δεν μένει στον Λέο».

Διαβάστε ακόμη...