«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Συνέντευξη στο ΑΠΕ/ΜΠΕ παραχώρησε ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος αγωνίζεται από το φετινό καλοκαίρι στην Αλ Σαντ του Κατάρ, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπρατσιάκου.Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ και πρώην αρχηγός του Δικεφάλου, τόνισε:
Πηγή: paok24.com
«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

«Γενικά, μου λείπει η πατρίδα, το να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα, εννοείται το να παίζω στην ομάδα μου (σ.σ. τον ΠΑΟΚ), το να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, μου λείπει. Δε μου λείπει το ανοργάνωτο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ειδικά στο μυαλό μου την τελευταία τριετία στην Ισπανία, όπου όλα είναι τόσο καλά οργανωμένα, με συνέπεια να τα ζηλεύεις! Θα έπρεπε και λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, σαν πρωτάθλημα, να το πάρουμε από το... μηδέν, να το αρχίσουμε αλλιώς!

Να οργανωθεί σωστά η λίγκα, να φτιαχτούν ομάδες με περισσότερους Έλληνες και λιγότερους ξένους παίκτες, για να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα. Να δίνονται ευκαιρίες στους νέους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και να μη χρειάζεται οι ομάδες να αλλάζουν κάθε 2-3 μήνες ξένους ή να τους αλλάζουν όλους για την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να μπουν όλα αυτά σε σκέψη και εφαρμογή, ώστε η λίγκα μας, η οποία ήταν παλιά στις 2-3 καλύτερες της Ευρώπης και δεν είναι πλέον, να βρεθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο

Θα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα μου και να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτήν. Κάποια πράγματα τα θέλεις, αλλά δεν μπορούν να γίνουν και κάποια άλλα απλά γίνονται πραγματικότητα. Συζήτησα το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ, είπαμε πως αν δεν υπάρχει κάτι καλό προς το πρόσωπό μου, προτιμότερο είναι να μη γίνει πρόταση. Οι άνθρωποι της ομάδας το σεβάστηκαν αυτό.

Μίλησα και με τον κ. Θανάση Χατζόπουλο ο οποίος είναι εξαιρετικός κύριος! Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει όσο μπορεί. Επειδή έχουμε μια καλή σχέση και γενικότερα επικοινωνία, ελπίζω να υπάρξει κάτι για τη διάρκεια της φετινής χρονιάς ή του χρόνου. Μπορεί βέβαια και να μην υπάρξει κάτι....

Εφόσον αισθάνομαι καλά σωματικά και μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα επίπεδο καλό, νομίζω μπορώ να συνεχίσω να παίζω. Βλέπεις κάθε χρονιά πως είσαι, πως είναι το σώμα σου , το μυαλό σου και αν μπορείς, συνεχίζεις. Ρόλο σε διοικητικό επίπεδο, αφού σταματήσω να παίζω, δε σκέφτομαι να έχω. Άρχισα να κάνω τα χαρτιά μου για προπονητής, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αντικείμενο! Έχω μάθει πολλά, στα χρόνια που αγωνίζομαι, από πολλούς και καλούς προπονητές. Θέλω αυτά που έχω στο μυαλό μου να τα βγάλω στο γήπεδο και σαν προπονητής, όταν έρθει, όμως, η στιγμή αυτή.

Φέτος και ο ΠΑΟΚ έκανε καλό σύνολο με κοντούς και ψηλούς, είναι γεμάτη ομάδα, μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και μακάρι να είναι! Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μην μπει ξανά... φρένο, εξαιτίας του κορονοϊού και κάποια στιγμή να επιτραπεί και η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Διαβάστε ακόμη...