«Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά»

Από paok24.com: Το πρώτο blog του Μπο Μπιτς: Η... Θεσσα-τι, ο κορωνοϊός και το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή
Πηγή: paok24.com
«Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά»

Ο Μπο Μπιτς θα είναι φέτος ο παίκτης του ΠΑΟΚ που θα εκπροσωπεί τον Δικέφαλο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ένα 24ωρο πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, έγραψε:

".... Θεσσα - τι ????

Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα όταν έδωσα την κάρτα επιβίβασής μου στον υπάλληλο του αεροδρομίου για να ελέγξω τις αποσκευές μου. Με ένα γέλιο και ένα μεγάλο χαμόγελο (κάτω από τη μάσκα μου φυσικά) συνέχισα να εξηγώ ότι θα έπαιζα για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ! Συνειδητοποίησα τότε ότι αυτή η σεζόν θα ήταν κάτι που δεν είχα βιώσει πριν παίξω μπάσκετ.

Για παράδειγμα, Covid-19. Από το να φοράω μάσκα παντού, το να έχω συνέχεια μαζί μου το αντισηπτικό σα να είναι το κινητό μου τηλέφωνο και να κάνω τεστ Covid μία φορά την εβδομάδα. Κανείς δεν πίστευε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να με χωρίσει από αυτό που μου αρέσει περισσότερο και αυτό είναι το παιχνίδι του μπάσκετ! Πανδημία ή όχι, το να πηγαίνω στο γήπεδο με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου κάθε μέρα είναι αυτό που τα κάνει όλα να αξίζουν, ανεξάρτητα από το πόσο μισώ να φοράω μάσκα.

Καθώς προετοιμαστήκαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για τον Ηρακλή, μπορώ να πω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο μας ντέρμπι. Ο Ηρακλής είναι ικανός σε όλες τις θέσεις στο γήπεδο και εκτελεί τα συστήματά του καλά, όπως έχουμε δει στο βίντεο. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και στα δύο άκρα του γηπέδου, για 40 λεπτά και να είμαστε ψυχικά σκληροί για να μπορέσουμε να βγούμε στο παρκέ και να κερδίσουμε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι. Οι φίλαθλοι θα λείψουν πολύ σε ένα παιχνίδι με τέτοια αντιπαλότητα, αλλά χωρίς αμφιβολία, ο ανταγωνισμός θα εξακολουθεί να υπάρχει στο γήπεδο και θα είναι αυτό που θα μας κρατά ζεστούς!

Διαβάστε ακόμη...