Χαραλάμπους: «Μεγάλη απώλεια ο Ελ Καντουρί - Δε θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Ένας παίκτης που συνδέει ΠΑΟΚ και Ομόνοια, ο Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (22/10) μεταξύ των δύο ομάδων, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
Χαραλάμπους: «Μεγάλη απώλεια ο Ελ Καντουρί - Δε θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ»

Ο κάτοικος Ντουμπάι, πλέον, Ηλίας Χαραλάμπους, τόνισε ότι η Ομόνοια δε θα είναι εύκολη αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:  

«Αν και μακριά έχω δει όλα τα παιχνίδια τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Ομόνοιας, αφού ζω στο Ντουμπάι. Οι δύο ομάδες έχουν βασιστεί κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και την Μπενφίκα είχε σχηματισμό 5-4-1 και η Ομόνοια στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια έπαιξε με 4-4-1-1, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα διεκδικήσει την πρόκριση όπως και η Ομόνοια. Είναι δύσκολο να περάσουν και οι δύο. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα και χρειάζεται τη νίκη, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς που έδωσε στην Ευρώπη γιατί θεωρητικά είναι φαβορί. Δεν είναι εύκολο όμως γιατί η ομάδα έχει κρατήσει τον κορμό της και είναι σοβαρή» τόνισε.

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο προπονητής έχει επιλέξει έναν σχηματισμό. Αυτός βλέπει τις προπονήσεις και αποφασίζει. Προσπαθεί να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις. Δεν είναι εύκολο να πετάξεις έξω την Μπενφίκα. Μπορώ να μπω στη θέση του προπονητή και αυτός ξέρει καλύτερα. Είναι μεγάλη απώλεια ο Ελ Καντουρί αλλά ο ΠΑΟΚ βασίζεται στο σύνολο. Η επιστροφή του Μάτος είναι σημαντική και μαζί με τον Γιαννούλη κάνει δουλειά στα άκρα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα συνόλου όπως και η Ομόνοια».

Διαβάστε ακόμη...