«Στον ΠΑΟΚ άλλαξε ο… Σαββίδης»

Τη θητεία του στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε, στο πλαίσιο της παρουσίασης του ως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Λάζλο Μπόλονι, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που άλλαξε πλέον στον Δικέφαλο είναι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: thessports.gr
«Στον ΠΑΟΚ άλλαξε ο… Σαββίδης»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που άλλαξε από τότε στον ΠΑΟΚ είναι η έλευση του κ. Σαββίδη. Είχα την τύχη να δουλέψω σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας και την τύχη να συναντήσω ανθρώπους υψηλού επιπέδου και αναφέρουμε στους κ. Ζαγοράκη, Βρύζα, Γκαγκάτση και με κάποιους εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, Βιεϊρινια, Σταφυλίδης. Εκεί κάναμε δύο εξαιρετικά πράγματα.

Στο διεθνές επίπεδο μπορέσαμε να αναδείξουμε και τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο με καλές εμφανίσεις. Η δεύτερη επιτυχία είναι αν και δεν υπήρχε ο κ. Σαββίδης μπορέσαμε να σώσουμε το σύλλογο παρά την αγωνία που είχαμε. Και μάλιστα βρέθηκα υποχρεωμένος να αποδεχτώ την πώληση καλών παικτών όπως οι Κοντρέρας, Βιεϊρίνια για να μπορέσει ο σύλλογος να πάρει οξυγόνο.

Άρα θεωρώ πως ήδη ότι κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ ήταν επιτυχία και ήρθε ένας νέος πρόεδρος. Δεν άλλαξε μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και εγώ. Για παράδειγμα δείτε τα μαλλιά μου (σ.σ. γέλια). Όμως στη διάρκεια αυτής της απουσίας προσπάθησα να προοδεύσω. Υπάρχουν όμως και πράγματα που δεν αλλάζουν. Όπως ότι ο καλύτερος φίλος του προπονητής είναι το αποτέλεσμα που φέρνει. Αν με ρωτάτε για το τώρα υπάρχει μια νέα γενιά αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαι αρκετά έξυπνος για να αντεπεξέλθω.

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι το θέμα επικοινωνία δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο. Και βεβαίως ο τρόπος που βλέπω τα παιχνίδια, που συνομιλώ με τους παίκτες δεν άλλαξαν τον χαρακτήρα μου συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο για να έχω επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...