Το νέο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Volleyelague 2020-21

Το νέο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΣΑΠ παρουσία εκπροσώπων των Τ.Α.Α. και χωρίς τη συμμετοχή του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοφαίριση 2015 είναι το ακόλουθο:
Πηγή: acpaok.gr
Το νέο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Volleyelague 2020-21

A' ΓΥΡΟΣ

1η αγωνιστική
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.

2η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.

3η αγωνιστική
Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.

4η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

5η αγωνιστική
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

6η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

7η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

To σύστημα διεξαγωγής

Το νέο πρωτάθλημα με 8 ομάδες θα γίνει με το ακόλουθο σύστημα διεξαγωγής:

Μετά την ολοκλήρωση του Β γύρου της κανονικής περιόδου (14 αγωνιστικές) οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι ομάδες των θέσεων 5-8 θα σχηματίσουν δύο γκρουπ.

Οι ομάδες του 1-4 θα παίξουν μεταξύ τους μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (6 συνολικά αγωνιστικές) και η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Επίσης οι ομάδες από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν στο μίνι πρωτάθλημα τη βαθμολογία τους. Το εναλλακτικό σενάριο των 8 ομάδων είχε αποφασιστεί από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στα τέλη Ιουλίου 2020 και απορρίφθηκε αίτημα που έθεσε σήμερα ο Παναθηναϊκός για να μη μεταφέρεται η βαθμολογία.

Η 8η ομάδα της τελικής κατάταξης της Volley League θα αντιμeτωπίσει την 3η ομάδα της Pre League για μία θέση στη Volley League της σεζόν 2021-22.

Η 1η αγωνιστική θα γίνει το διήμερο 24-25 Οκτωβρίου. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 20 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν όλες οι ημερομηνίες των αγωνιστικών και πλέον δεν θα έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες.

Διαβάστε ακόμη...