Δεληκώστας: «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε- στόχος μας η διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων»

Από sdna.gr:Χωρίς να χάσει σετ, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτιά στον όμιλο του και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup, με τον προπονητή του Κώστα Δεληκώστα να στέκεται σε δηλώσεις του στο ότι ο πρώτος στόχος επετεύχθη.
Πηγή: sdna.gr
Δεληκώστας: «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε- στόχος μας η διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

«Ο βασικός στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση επετεύχθη, χωρίς κιόλας να χάσουμε σετ. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί, εξαιρουμένου του Βαν Ντεν Ντρις που ήταν πολύ καλός! Αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν σε μικρό ποσοστό στους αγώνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το ποσοστό θα ανέβει πολύ γρήγορα! Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και την πρόκριση, καθώς ο στόχος μας φέτος είναι η διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων!».

Ο αθλητής του Δικεφάλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, σχολίασε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση! Κάναμε δυο δυνατά παιχνίδια και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια... Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα των αγώνων! Στα ημιτελικά θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι να διεκδικήσουμε το κύπελλο!».

Διαβάστε ακόμη...