Ο Μουργκ έσπασε το... ρεκόρ του Ζίβκοβιτς

Ο Τόμας Μουργκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: sdna.gr
Ο Μουργκ έσπασε το... ρεκόρ του Ζίβκοβιτς


Ο 25χρονος Αυστριακός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 81ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσιντώτα.

Ο Μουργκ, παράλληλα έγινε ο δεύτερος από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ που σκοράρει στο ντεμπούτο του, αφού είχε προηγηθεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Μπενφίκα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μάλιστα, είχε σκοράρει και αυτός στα εννιά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αφού τότε είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Πέλκα στο 67ο λεπτό και σκόραρε στο 75'

Έτσι ο Μουργκ κατάφερε να σπάσει το... ρεκόρ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς σκοράροντας στα οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, όντας ο δεύτερος παίκτης από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου που σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Διαβάστε ακόμη...