Οι... μπαρουτοκαπνισμένοι με ΑΕΚ (video)

Από paok24.com: Από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δύο είναι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που έχουν αντιμετωπίσει περισσότερες φορές την ΑΕΚ φορώντας τα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
Οι... μπαρουτοκαπνισμένοι με ΑΕΚ (video)

Ο λόγος για τους Φερνάντο Βαρέλα και τον Λέο Μάτος, οι οποίοι έχουν τεθεί 13 φορές αντιμέτωποι με την ΑΕΚ από την ώρα που φόρεσαν τα "ασπρόμαυρα".

Πιο αναλυτικά, ο Βαρέλα "μετράει" 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες κόντρα στην ΑΕΚ ενώ ο Μάτος 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες, με αμφότερους να έχουν τις... ιδιαίτερες στιγμές τους.

Συγκεκριμένα, ο Λέο Μάτος έχει μεταξύ άλλων να θυμάται το γκολ που πέτυχε στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα τη σεζόν 2016-17, πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα θα θυμάται μία ζωή το γκολ που του ακύρωσαν με το έτσι θέλω οι Κομίνης και Ποντίκης ύστερα από το μπούλινγκ που δέχθηκαν από παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ, προκειμένου ο τίτλος του Πρωταθλητή να μην καταλήξει στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...