Σταματά την πώληση εισιτηρίων η Ομόνοια, επιστροφή χρημάτων στους οπαδούς

Από paok24.com:Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση της Ομόνοιας είχε εκδώσει πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες με PSV, Γρανάδα και ΠΑΟΚ, αλλά η τελική απόφαση της είναι να σταματήσει άμεσα η προπώληση τους.
Πηγή: paok24.com
Σταματά την πώληση εισιτηρίων η Ομόνοια, επιστροφή χρημάτων στους οπαδούς

Στα τέλη της εβδομάδας, η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση, ότι εκδόθηκαν πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας στο Europa League, όπως συμβαίνει και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Εν τέλει, πάλι μέσα από επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, σταματά η πώληση των πακέτων εισιτηρίου και επιστρέφονται τα χρήματα σε όσους πρόλαβαν και αγόρασαν, καθώς άλλαξαν τα μέτρα για τον Covid-19 με πρόσφατο διάταγμα της κυπριακής δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

"Μετά το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα επιπρόσθετα μέτρα προστασίας για τη νόσο COVID-19, έχουμε σταματήσει τη διάθεση των Πακέτων Εισιτηρίων για τους αγώνες στους ομίλους του Europa League.

Θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας με νέα ανακοίνωση για το πώς θα προχωρήσουμε όσο αφορά τα εισιτήρια των Ευρωπαϊκών μας αγώνων.

Στους φιλάθλους μας που έχουν ήδη αγοράσει Πακέτο Εισιτηρίων θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Θα ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί."

Διαβάστε ακόμη...