Βλέπουν 11άδα Εσίτι και Τσόλακ

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της Superleague 1 έχει παρουσιαστεί νωθρός και πλέον θέλει να μπει στους κανονικούς ρυθμούς του πρωταθλήματος και να καλύψει τις γκέλες με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.
Πηγή: paok24.com
Βλέπουν 11άδα Εσίτι και Τσόλακ

Έτσι μετά τις 2 νίκες και τις 2 ισοπαλίες σε 4 παιχνίδια, θέλει να επιστρέψει από την διακοπή με ένα καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα την ΑΕΚ.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει μαζί του, τους 20 παίκτες της αποστολής, αλλά δεν θα έχει μαζί του, τους τραυματίες Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Όπως είναι λογικό κάτω από το τέρμα πρώτη θέση έχει ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς που ξεκίνησε καλά την χρονιά, ενώ η τριάδα που έχει καθιερωθεί στην άμυνα, δεν φαίνεται να αλλάζει με τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι.

Στα πλάγια, ο βιονικός Γιαννούλης δεν βγαίνει εύκολα από την 11άδα, ενώ στα δεξιά, η επιστροφή του Μάτος, αλλά και η κατάσταση των Σοάρες και Ουαγκέ, δείχνουν τον Βραζιλιάνο έμπειρο μπακ του ΠΑΟΚ, σίγουρο για την βασική 11άδα.

Στον άξονα μαζί με τον Σβαμπ δεν θα είναι σίγουρα ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Από την πλευρά του ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να δίνει τη θέση στον Άντερσον Εσίτι, με τον Νιγηριανό μέσο να είναι πιο μπροστά από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που επέστρεψε πρώτη φορά στην αποστολή μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Τέλος στην επιθετική γραμμή, πίσω από τον φορ αναμένεται να πάρουν και πάλι θέση βασικού οι Τζόλης και Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος στο έπακρο από τους δύο παίκτες δεν προτίθεται να αλλάξει τα πλάνα, με τον αυστριακό Μουργκ να μετρά μερικές ημέρες προπονήσεων με την ομάδα, ενώ το ερωτηματικό παραμένει στην επίθεση.

Ο βασικός με τον Βόλο και τον ΟΦΗ Τσόλακ, είδε τον Σφιντέρσκι να σκοράρει δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά και να καθαρίζει το παιχνίδι, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Κροάτη. Ο Αμπέλ Φερέιρα, θέλει και πάλι να εμπιστευτεί τον νεοφερμένο επιθετικό, αντί του Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...