H Μικτή Ζώνη του ΠΑΟΚ Μateco-AΕΣΧ Πυλαίας

Από acpaok.gr: O προπονητής του ΠΑΟΚ Μateco, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αθλήτρια της ομάδας, Ραφαέλα Καραχαρίση, μίλησαν στο ACPAOK TV,
Πηγή: acpaok.gr
H Μικτή Ζώνη του ΠΑΟΚ Μateco-AΕΣΧ Πυλαίας

αναφορικά με τη σημερινή άνετη επικράτηση επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας, στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Handball Premier Γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Σήμερα ήμασταν εξαιρετικά παραγωγικοί στην επίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι έχουμε κάποια ζητήματα, τα οποία δουλεύουμε συνεχώς και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Η ομάδα παρουσιάζει καλό πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι, και το ζητούμενο είναι να κρατάμε το ρυθμό σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιθέσεων, ώστε να αναπτύξουμε το σκοράρισμά μας, και αυτό είναι το ζητούμενο από όλα τα κορίτσια που αγωνίζονται. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι διορθώνουμε τα λάθη μας και παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, και στόχος είναι να κρατάμε τη συγκέντρωση των αθλητριών, να τους δίνουμε έξτρα κίνητρα και στόχους, ώστε να αποδίδουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους. Η ομάδα παρουσιάζει χαλάρωση σε ορισμένα σημεία του αγώνα, αλλά αποτελεί απόρροια της εξέλιξης του παιχνιδιού. Δουλεύουμε όμως πάνω σε αυτό και μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε».

Ραφαέλα Καραχαρίση:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, είμαστε πολύ ικανοποιημένες από τη νίκη, καθώς δώσαμε το 100% του εαυτού μας. Προσωπικά βοήθησα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στη συνέχεια συμμετείχα εν μέρη και στο σκοράρισμα. Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας, όμως σε κάθε παιχνίδι θέτουμε τους δικούς μας προσωπικούς στόχους, ανεξαρτήτως αντιπάλου, και η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, καθρεφτίζεται στο παρκέ».

Διαβάστε ακόμη...