Α.Ν.Ο. Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr : Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, ταξιδεύει και πάλι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας.
Πηγή: acpaok.gr
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Ο Δικέφαλος παρά την πολύ καλή προσπάθεια, δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι απέναντι στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο να «εξαργυρώσει» τις καλές εμφανίσεις σε βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο αθλητής Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Σάββατο δίνουμε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας στην Γλυφάδα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία παραδοσιακή δύναμη και μία πολύ καλή έδρα. Στόχος μας είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο. Ψάχνουμε την πρώτη νίκη της ομάδας μας στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα και τους πρώτους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα μας δώσουν περισσότερο ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια».

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
3η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Γλυφάδας
14:00, Α.Ν.Ο. Γλυφάδας - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Διαβάστε ακόμη...