Χωρίς κόσμο στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ

Απο paokrevolution.net: Στις 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Ομόνοιας όπου θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.
Πηγή: paokrevolution.net
Χωρίς κόσμο στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ

Αυτομάτως η ερώτηση που δημιουργείται είναι αν θα μπορεί ο Δικέφαλος να έχει τη συμπαράσταση έστω και ελάχιστων φιλων του. Η απάντηση δυστυχώς είναι αρνητική. Και αυτό γιατί η Κυβέρνηση της Κύπρου έχει ξεκαθαρίσει πως στα γήπεδα θα υπάρχουν οπαδοί μόνο της γηπεδούχου ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό Αχνας δεν επιτρέπονται οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μάλιστα υπάρχει και το σχετικό διάταγμα από το Υπουργείο Υγείας που είναι οδηγός και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες: «Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι απαγορεύεται η έκδοση και η πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους των οποίων η ομάδα έχει την έδρα της στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού και θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε άλλη επαρχία. Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λευκωσίας αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Αμμοχώστου, σε γήπεδο της Επαρχίας Αμμοχώστου, δεν επιτρέπεται να δοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...