Κυριάκος : “Το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας τελείωσε”

Από thessports.gr:Για όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου και για το ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη από όλα μίλησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ο Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: thessports.gr
Κυριάκος : “Το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας τελείωσε”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων : "Δεν θέλω να θολώσω όσα ακούστηκαν για το αγωνιστικό τμήμα, αλλά δεν θέλω και να υπεκφύγω.

Είναι ευθύνη δική μου να αφήσω ανεπηρέαστη από όποια κρίση. Οι εχθροί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να ασχολούνται οι παίκτες μόνο με το ποδόσφαιρο.

Ξερουμε τι γίνεται στο παρασκήνιο, βλέπουμε τι γίνεται. Είμαστε πολύ δύσκολος σύλλογος να τον κερδίσεις μέσα και έξω από το γήπεδο. Θα δώσουμε μάχες, κάποιες θα κερδίσουμε, κάποιες θα χάσουμε αλλά θα τις δώσουμε.

Το θέμα που πέρσι μας μπέρδεψε, μας νευριάσε, τελείωσε. Στην ομάδα γίνεται μια νέα προσπάθεια, ψάχνει την χημεία της, όσο ο περίγυρος του ΠΑΟΚ υποστηρίξει την ομάδα τόσο πιο γρήγορα θα πάει μπροστά η ομάδα. Όσο ρίχνουμε νερό στο μύλο της εσωστρέφειας και του τοπικού κουτσουμπουλιό, τότε δεν θα κάνουμε τίποτα.

Πολύ γρήγορα θα δείτε τα αποτελέσματα αυτης της συσπείρωσης που έχουμε στον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...