«Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στο Europa League»

Από sfina.gr: Για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για την νέα ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος αναφέρθηκε ο Όλαφ Ρέμπε, με τον Γερμανό μάλιστα να ζητάει υπομονή από όλους.
Πηγή: sfina.gr
«Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στο Europa League»

Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος:

«Εμείς αυτό το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα. Θεωρώ όμως ότι έχουμε μια μίξη νεαρών και έμπειρων παικτών. Μπορεί οι νεαροί να μην είναι στο τοπ επίπεδο τους, αλλά πιστεύω θα φτάσουν εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι νωρίς να συζητάμε για αυτό. Δουλέψαμε σκληρά από την προετοιμασία για να είναι η ομάδα έτοιμη για τα ευρωπαϊκά. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους που δουλεύουν στα data, ως φυσικοθεραπευτές. Έχουμε βελτιώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς. Αυτή τη στιγμή αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαι εδώ 3 μήνες, αλλά δεν είμαι μάγος. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να αναλύσουμε όσα υπήρχαν από την περασμένη σεζόν. Δεν πήγαν όλα στραβά πέρυσι υπήρχαν και θετικά. Υπήρχαν και πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουμε.

Φέραμε έναν εργοφυσιολόγο, αλλά κάναμε και προσθήκες στο τιμ. Περνάμε από διάφορες φάσεις. Η πρώτη ήταν η αξιολόγηση της περασμένη σεζόν για να δούμε τι δεν πήγε καλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουν χτίσει μια δεμένη οικογένεια που είναι δύσκολο να τη νικήσει κανείς εντός και εκτός γηπέδου. Σε αυτή την οικογένεια ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του και λύνουμε τα πάντα ως άντρας προς άντρα. Σε κάθε οικογένεια θα υπάρχουν προβλήματα, αλλά ξέρουμε να λύνουμε τα προβλήματα εσωτερικά. Εγώ και ο προπονητής είμαστε ως πατέρες σε αυτή την οικογένεια. Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους παίκτες ικανοποιημένους, μιλάμε μαζί τους καθημερινά. Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να προχωρήσουμε στο Europa League. Θα θέλαμε να είμαστε στο Champions League βέβαια. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε και ξέρουμε ποιο είναι το βάρος. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Είμαι σίγουρος ότι όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος. Ζητάω να είμαστε ρεαλιστές και να είμαστε υπομονετικοί».

Διαβάστε ακόμη...