Ν.Ο. Βουλιαγμένης - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Στη 2η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα,
Πηγή: acpaok.gr
Ν.Ο. Βουλιαγμένης - ΠΑΟΚ Prima Holidays

όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος, έχοντας μόνο δύο ημέρες προετοιμασίας, μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, όπου στάθηκε άτυχος, μην καταφέρνοντας να πάρει τους βαθμούς της νίκης, δούλεψε πάνω στα σημεία που έχρηζαν βελτίωσης και αναχώρησε για την Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου.

Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βγάλει την τελική αποστολή για το παιχνίδι με το Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στο Ν.Ο. Βουλιαγμένης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr, ο αθλητής της ομάδας Νίκος Προσινικλής, αναφέροντας:

«Το πρωτάθλημα δε ξεκίνησε όπως θα θέλαμε, καθώς χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος και είμαστε όλοι μας σίγουροι πως η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Η δεύτερη αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με τη Βουλιαγμένη στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια αρκετά ποιοτική ομάδα και με πολύ υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά. Εμείς αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως πρόκληση, καθώς από τέτοια παιχνίδια έχεις μόνο να κερδίσεις πράγματα. Αυτό αποκτάει μεγαλύτερη σημασία, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως η ομάδα μας φέτος αποτελείται από πολλά νέα παιδιά προερχόμενα από τις υποδομές του Συλλόγου, που για πρώτη φορά παίζουν στην Α1. Οπότε για μας είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσήλωση σε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας, με σκοπό να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020
2η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Λαιμού
14:00, Ν.Ο. Βουλιαγμένης - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Διαβάστε ακόμη...