Πάει για… του χρόνου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αναβλήθηκε και επίσημα χθες (12/10) από τη Super League «λόγω αδυναμίας ορισμού βάσει ΚΑΠ».
Πηγή: inpaok.com
Πάει για… του χρόνου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου, αλλά ο μεν Δικέφαλος παίζει στις 22/10 με την Ομόνοια για το Europa League, οι δε «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στις 27/10 στο Champions League με την Πόρτο, οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα εξεύρεσης ημερομηνίας που θα εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες.

Στη διοργανώτρια αρχή ψάχνουν για διαθέσιμη κενή ημερομηνία στο καλεντάρι αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να υπάρχει εντός του 2020, έτσι μάλλον πάει για… του χρόνου.

Ο λόγος είναι ότι μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων το πρόγραμμα είναι γεμάτο λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και κυπέλλου, ενώ, υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός “χρωστάει” και το ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ που είχε αναβληθεί εξαιτίας του τελικού Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το παιχνίδι στην Τούμπα είναι πιθανότερο να γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη. Η ημερομηνία δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα, αλλά είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...