«Μόνο καλό θα μου κάνει ο δανεισμός»

Από inpaok.com:Για τη νέα σελίδα της καριέρας του στη Σλοβακία, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα μίλησε ο Μάριος Τσαούσης, που αναφέρθηκε και στην πιθανότητα επιστροφής του, μετά τον δανεισμό του στην Σπάρτακ Τρναβα.
Πηγή: inpaok.com
«Μόνο καλό θα μου κάνει ο δανεισμός»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νέα του ομάδα: «Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται. Το να είσαι στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Το να κάνεις καλή αρχή είναι σημαντικό αλλά πρέπει να μην μείνεις εκεί και να γίνεσαι καλύτερος κάθε σαββατοκύριακο και να κάνεις τη διαφορά».

Για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ και τα όνειρα του: «Το έχω πει πολλές φορές. Είναι ένα από τα όνειρα μου να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν κρίθηκα ικανός να διεκδικήσω τη θέση μου και έφυγα δανεικός. Αυτό μόνο οφέλη θα μου φέρει. Μόνο καλό μπορεί να μου φέρει. Επίσης, θα ήθελα μέσα από τη δουλειά και βήμα βήμα να προχωρήσω. Δεν θέλω να μείνω σε ένα μικρομεσαίο πρωτάθλημα αλλά να πάω ψηλότερα και να αφήσω το όνομα μου χαραγμένο στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα η Θεσσαλονίκη είναι η αγάπη μου. Στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους. Αυτό λυπεί κάθε άνθρωπο που αγαπά τον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα κάνει καλύτερα πράγματα».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Όταν ήμουν στην προετοιμασία είχαμε συζητήσει για το μέλλον του μαζί του. Μου είχε πει ότι είναι καλό θα ήταν να πάω να πάρω παιχνίδια καθώς πέρυσι δεν πήρα όσα παιχνίδια χρειαζόταν και να εξελιχθώ πιο πολύ. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει σε όλα τα κομμάτια, έχει παρουσιάσει καλά τον ΠΑΟΚ παίρνοντας μεγάλες προκρίσεις. Σίγουρα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Για τις μεταγραφές: «Ο Στέφαν Σβαμπ έχει εμπειρία, έχει ηγετικό ρόλο στο κέντρο και αυτό χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ πιστεύω».

Για Γιαννούλη και Μάτος: «Έχω πει για τον Γιαννούλη ότι την πορεία του κάθε παίκτη; πρέπει να πάρει πράγματα από αυτό. Ο Μάτος είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως και ο Βιεϊρίνια».

Διαβάστε ακόμη...