Gisela Betancourt: «...υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση...»

Για τη ζωή στην Ελλάδα και το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα του acpaok.gr, η αθλήτρια και επιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου, Gisela Arrieta Betancourt:
Πηγή: acpaok.gr
Gisela Betancourt: «...υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση...»

«Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένη με την ιδέα να έρθω στην Ελλάδα, γιατί είναι μια διαφορετική ήπειρος. Όμως όταν ήρθα, οι άνθρωποι εδώ με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτη και πλέον αγαπώ να βρίσκομαι εδώ. Συνηθίζω την κουλτούρα και τους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Οι άνθρωποι εδώ με υποδέχτηκαν και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να παίζω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Μετά από τόσους μήνες χωρίς προπονήσεις, η ομάδα βρέθηκε ουσιαστικά στο μηδέν. Οπότε το ξεκίνημα ήταν λίγο δύσκολο, αλλά μέρα με τη μέρα βλέπουμε πρόοδο σαν ομάδα. Πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας είμαστε έτοιμοι, αν και υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση. Για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι που έχουμε αυτόν τον έξτρα χρόνο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα φέτος».

Διαβάστε ακόμη...