Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φαίακας Κέρκυρας

Από acpaok.gr:Οι δηλώσεις του Νίκου Λιάπη και Βασίλη Γιορανίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φαίακα Κέρκυρας με 33-23, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φαίακας Κέρκυρας

Nίκος Λιάπης:

«Σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας, αποκτάμε χημεία μεταξύ μας, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί στην άμυνα ενώ παράλληλα βρίσκουμε τα πατήματά μας και στην επίθεση, όπου έχουμε μια αδυναμία την οποία δουλεύουμε και αγώνα με αγώνα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας όπου πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αμέσως μετά να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για την καλύτερη προετοιμασία μας ενόψει της συνέχειας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση στην εθνική ομάδα, ήταν μια επιβράβευση για εμένα, η οποία δεν με αφήνει να επαναπαυθώ».

Βασίλης Γιορανίδης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Αγωνιστήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο ειδικά και στρέφουμε πλέον το βλέμμα στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, όπου οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, και πρέπει να εκμεταλλεύομαι στο έπακρο κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...