ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας

Από acpaok.gr: Για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Φαίακα Κέρκυρας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας

Ο Δικέφαλος μετά την άνετη επικράτηση στη Νάουσα επί του τοπικού Ζαφειράκη επέστρεψε στον δρόμο των νικών, με την καλή ψυχολογία να επιστρέφει στο.... στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους» είναι να αποδώσουν όμορφο χάντμπολ, να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, και να πάρουν τη νίκη που θα δώσει περαιτέρω ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ, βρίσκει τον Φαίακα Κέρκυρα, ο οποίος ακόμα ψάχνει τα... πατήματα του στην φετινή Handball Premier, αλλάζοντας μάλιστα από νωρίς τεχνική ηγεσία.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Αλέξανδρος Αποστόλου και Λούκα Στογιάνοβιτς αποτελούν ερωτηματικό στα πλάνα του Παναγιώτη Γούσιου, με την συμμετοχή και των δύο παικτών να κρίνεται μέχρι και τη τελευταία στιγμή.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στόχος μας να κλείσουμε αυτή την δύσκολη εβδομάδα χωρίς περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες, κάνοντας το καθήκον μας αφού το μόνο αποτέλεσμα που κυνηγάμε σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Θέλουμε να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλό μας πρόσωπο, παίζοντας ταυτόχρονα και ωραίο χάντμπολ. Η συνέχεια θα είναι απαιτητική, αλλά η θέληση που έχουμε σαν ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων μας».

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020
5η αγωνιστική, Handball Premier
Μίκρα, «Σπίτι του Χάντμπολ»
17:00, ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...