Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας

Οι δηλώσεις των Κώστα Δεληκώστα και Γιώργου Παπαλεξίου, μετά τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο Βέροιας στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας

Κώστας Δεληκώστας:

«Παίξαμε με τον καινούργιο πασαδόρο ο οποίος μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Είναι έμπειρος και τα χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά από αυτά του πασαδόρου που είχαμε, φαίνεται πως μας ταιριάζει σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει. Σήμερα, δεν ήμασταν καλοί στο σέρβις στο πρώτο σετ, μετά νομίζω ισορροπήσαμε, σίγουρα θέλουμε δουλειά. Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε στο μπλοκ-άμυνα κατά διαστήματα, ειδικά στο τρίτο σετ. Περιμένουμε περισσότερα όταν δεθεί ο νέος πασαδόρος με τους υπόλοιπους παίκτες. και περιμένω από τον Μπατατζίμ, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα κάνει κανονικά προπόνηση».

Γιώργος Παπαλεξίου:

«Παίξαμε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Εμφανέστατα ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλους τους τομείς σήμερα, απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στην Βέροια. Αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό και με τον καιρό η ομάδα θα πάρει «τα πάνω της» και θα ξεκινήσει να παίζει όπως πρέπει να παίζει».

Διαβάστε ακόμη...