Βιεϊρίνια: Το μυθικό γκολ στο Αγρίνιο (video)

Από inpaok.com: Το Σάββατο της 16ης Μαρτίου του 2019, ο ΠΑΟΚ όντας πρωτοπόρος πήγε να παίξει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Βιεϊρίνια: Το μυθικό γκολ στο Αγρίνιο (video)

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 και οι πολυπληθείς οπαδοί του Δικεφάλου είχαν το άγχος μήπως δεν τα καταφέρει η ομάδα του Λουτσέσκου και οι τελευταίες πέντε στροφές εξελιχθούν σε... ροκ, μέχρι να δουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια ξανά, έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν στο 55′, ο Μπαΐροβιτς με πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Αυτό όμως που έγινε εννιά λεπτά αργότερα, θα πρέπει να γίνει στο μέλλον όταν θα βγαίνουν βιβλία για την ιστορία του ΠΑΟΚ, ένα κεφάλαιο μόνο του που θα πιάνει πολλές σελίδες.

Η μυθική γκολάρα του Βιεϊρίνια. Στο 64′ λοιπόν η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε την μπάλα, ο Πορτογάλος την κατέβασε περίπου 15-20 μέτρα κάτω από το κέντρο, την έφερε στο δεξί και βάζοντας απίστευτα φάλτσα στην μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα, προκαλώντας ένα τεράστιο «ασπρόμαυρο» ξέσπασμα.

Ένα γκολ που όποιος το είδε είτε μέσα από το γήπεδο, είτε από τον τηλεοπτικό δέκτη, δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ίσως, ακόμα και αν κάποιος δεν υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ, αλλά το είδε ζωντανά εκείνη την ώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας αναφώνησε και ρώτησε πιάνοντας το πρόσωπό του: «Τι έβαλε ρε μ@λ@κ@;»

Θυμηθείτε το και απολαύστε το παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...