«Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του Βιεϊρίνια»

Από inpaok.com: O Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την αποχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό πρώην στόπερ του Δικεφάλου και νυν ατζέντη να σημειώνει ότι η πόλη και ο σύλλογος θα είναι πάντα το σπίτι του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του Βιεϊρίνια»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αντίο του Βιεϊρινια:

«Για μένα ο Βιεϊρίνια είναι ένας πολύ σημαντικός, μεγάλος παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Σήμαινε πολλά για τον κλαμπ και για τον κόσμο και την πόλη. Ένας άνθρωπος που αγάπησε τον σύλλογο. Ξέρω ότι οι περισσότεροι περίμεναν να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει το ποδόσφαιρο».

Για τις αναμνήσεις του από τη συνεργασία μαζί του:

«Με τον Βιεϊρίνια είμαστε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Τον θεωρώ αδελφό μου ακόμα έχουμε σχέση, μιλάμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη προπόνηση που τον είδα στον ΠΑΟΚ ήξερα ότι θα κάνει πολλά πράγματα, με τη νοοτροπία που είχε. Δικαιώθηκα για όλα όσα πίστευα γι αυτόν».

Τι ήταν αυτό που έδωσε στον ΠΑΟΚ:

«Τα έδωσε όλα. Ήξερα τη σχέση του με τον κόσμο, έδωσε ποιότητα και αγάπη στον ΠΑΟΚ. Ξέρω τι σημαίνει για αυτόν ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι του«.

Για το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια:

«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί δεν ξέρω τι έγινε. Από τη μια πλευρά ο Βιεϊρίνια δημιούργησε μια πολύ όμορφη ιστορία, ήρθε πίσω στον ΠΑΟΚ κατέκτησε όλους αυτούς τους τίτλους αλλά δεν ξέρω τον λόγο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία».

Για το τι θα έλεγε στον Πορτογάλο:

«Μόνο συγχαρητήρια γιατί έχει κάνει πολλά και τα έχει κάνει με την καρδιά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Διαβάστε ακόμη...