«Καλά κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ αλλά να λέει αυτό που βλέπει»

Από sdna.gr: Για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, το VAR και την διαιτησία γενικότερα μίλησε ο σύμβουλος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, που φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: sdna.gr
«Καλά κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ αλλά να λέει αυτό που βλέπει»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Primo»:

«Αυτό δείχνει τη δυσκολία της απόφασης του κάθε διαιτητή, Καμιά φορά βέβαια αυτά που ακούμε είναι κατευθυνόμενα και αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θέλω να πιστεύω πως όλοι θα λένε φέτος τα πράγματα όπως είναι, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σε ότι αφορά τη νέα τακτική του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής, ο Μάλαμας Τεβεκέλης σχολίασε:

«Είναι θετικό, απλά θα πρέπει να έχει κατά νου ο κ. Κλάτενμπεργκ πως πρέπει να λέει αυτό που είναι. Αν κάποια στιγμή, πάρει μία απόφαση υπέρ κάποιου διαιτητή προκειμένου να τον προστατεύσει, θα υπάρξει κάποια ανάλογη φάση σε κάποιο άλλο παιχνίδι και θα εκτεθεί. Όταν είσαι στην ΚΕΔ, καμιά φορά βλέπεις τα πράγματα πιο... όμορφα. Θα πρέπει ο κ. Κλάτενμπεργκ να λέει αυτό που βλέπει, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει, είτε πρέπει είτε δεν πρέπει».

Αναφορικά δε με τη χρήση του VAR γενικότερα και τη γραμμή του οφσάιντ ειδικότερα, είπε:

«Κάνουμε βήματα προόδου αυτό είναι αλήθεια. Κάθε αγωνιστική πόσα λάθη διορθώνει το VAR; Είναι θετικότατη η χρήση του VAR, όχι απλά θετική. Για τη γραμμή του οφσάιντ τώρα, όταν οι γραμμές του γηπέδου είναι μέσα στο σύστημα και ο χειριστής VAR βάζει απλά δύο γραμμές, για ποια παρέμβαση μιλάμε;»

Διαβάστε ακόμη...