Δίδυμο Λεβαντόφσκι-Σφιντέρσκι σκέφτονται στην εθνική Πολωνίας!!

Aπό sfina.gr: Μια ακόμα μια φορά «θέμα» για την μη κλήση του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εθνική, έχει ανοίξει στην Πολωνία, με τον τύπο της χώρας να ασκεί κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό Γέρζι Μπρέζεκ για τις επιλογές του, ιδιαίτερα στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: sfina.gr
Δίδυμο Λεβαντόφσκι-Σφιντέρσκι σκέφτονται στην εθνική Πολωνίας!!

Πέραν του, σούπερ σταρ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι Πολωνοί θεωρούν πως οι Πιάτεκ και Μίλικ δεν είναι σε καλή κατάσταση, και πως θα πρέπει η θέση τους στην Εθνική να επανεξεταστεί.

Στο πλαίσιο αυτό βάζουν στην κουβέντα και τον Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ, με τους συμπατριώτες του να μιλούν με κολακευτικά λόγια για την ποιότητα του.

«Ο 23χρονος Κάρολ Σφιντέρσκι αγωνίζεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι, αλλά και ικανότητα, τεχνική και αίσθηση του γκολ. Κάτι που δεν βρίσκεται στο ρεπερτόριο των περισσότερων Πολωνών παικτών. Σίγουρα δεν βρίσκεται σε αυτό του Αρκάντιους Μίλικ, αν και το στυλ των δύο παικτών έχει ομοιότητες. Τώρα η Εθνική ίσως πρέπει να ποντάρει σε έναν επιθετικό με καλή διάθεση, που παίζει, όχι πολύ, αλλά τακτικά με την ομάδα του, μπαίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ ως αλλαγή. Θα κόστιζε τόσο πολύ στον προπονητή αν δοκίμαζε σε ένα παιχνίδι με την Φινλανδία το δίδυμο Σφιντέρσκι- Λεβαντόφσκι ή το το Νιεζγκόντα- Λεβαντόφσκι;», αναφέρει αρχικά το πολωνικό δημοσίευμα και συνεχίζει: «Είναι ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού επιπέδου; Ίσως όχι, αλλά ούτε οι Πιάτεκ- Μίλικ βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διάγουν περίοδο κρίσης. Οι καιροί και οι καταστάσεις αλλάζουν αλλά ο Μπρέζεκ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Οι φιλικοί αγώνες πρέπει να είναι ένας χώρος δοκιμών συστημάτων και προσώπων».

Διαβάστε ακόμη...