«Το καλύτερο δεξί μπακ ο Μάτος…»

Από paokrevolution.net: Ο Νέτο Γκουερίνο μίλησε  για την ενεργοποίηση του Μάτος από τον Αμπέλ Φερέιρα και αναρωτήθηκε γιατί αυτό δεν έγινε νωρίτερα:
Πηγή: paokrevolution.net
«Το καλύτερο δεξί μπακ ο Μάτος…»

«Ο Λέο Μάτος είναι ένα παιδί που πηγαίνει στην προπόνηση μια ώρα πριν την έναρξη της και φεύγει τελευταίος από το γήπεδο. Τόσο επαγγελματίας είναι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Μάτος δεν έπαιζε αλλά η απόφαση κάθε προπονητή είναι σεβαστή. Αλλά μιλάμε για έναν παίκτη με περισσότερες από 150 συμμετοχές. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που οι αριθμοί μιλούν για αυτόν. Δεν μπορείς να αγνοείς έναν τέτοιο παίκτη. Ο κόσμος είναι ο κριτής. Για μένα είναι το καλύτερο δεξί μπακ. Εγώ πιστεύω ότι θα είχαμε περισσότερη τύχη και πιθανότητες απέναντι στην Κράσνονταρ αν έπαιζε ο Μάτος. Θα μπορούσε να είχε βοηθήσει και στην άμυνα και στην επίθεση. Ειδικά στις στημένες φάσεις».

Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο Μαουρίσιο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμος αν και ξέρω πλέον πως ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στους Ελ Καντουρί και Σβαμπ. Αλλά θα ήταν μια χρήσιμη λύση για τον ΠΑΟΚ αν και επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω τις λεπτομέρειες...»

Διαβάστε ακόμη...