Το «ξέσπασμα» των οπαδών για Μουργκ

Από thessports.gr : Λίγα λεπτά με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που γνωστοποιούσε την απόκτησή του Τόμας Μουργκ, η Ραπίντ τον αποχαιρέτησε με τη σειρά της διαδικτυακά, ωστόσο, εισέπραξε μεγάλο κύμα… οργής και αγανάκτησης από τους φίλους της ομάδας που φαίνεται να λογίζουν τη μεταγραφή του Μουργκ ως μια μεγάλη απώλεια για τους Αυστριακούς.
Πηγή: thessports.gr
Το «ξέσπασμα» των οπαδών για Μουργκ

Ο έμπειρος χαφ της Ραπίντ δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2022 και οι φίλοι της ομάδας πόνταραν σε μια άκρως παραγωγική σεζόν από τον ίδιο, εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή τους στην απόφαση της διοίκησης να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως μπήκαν στη λογική να πουλήσουν ότι καλύτερο διαθέτουν, «υπακούοντας» στους κανόνες της νέας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Αναλύοντας τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, υπήρχαν και εκείνοι που στάθηκαν στην οικονομική δύναμη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με την υποσημείωση πως είναι ένας από τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία και τα χρήματα για εκείνον δεν αποτελούν πρόβλημα.

Τα σχόλια για τον Μουργκ και η έντονη δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας έφεραν την «παρέμβαση» της διοίκησης που σχολίασε: «Σημαντική σημείωση: Ο Τόμας Μουργκ εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ μετά από δικό του αίτημα!». Σχόλιο που καρφιτσώθηκε στην κορυφή των social media, σε μια προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς, πήρε θέση για την αποχώρηση του Μουργκ, εξηγώντας πως: «Ο Τόμας Μουργκ ήθελε πραγματικά να μας αφήσει και να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό».

Δείτε:

Διαβάστε ακόμη...