Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Μαουρίσιο

Από paok24.com: Τα διαφορετικά δεδομένα για τον Βραζιλιάνο μέσο αυτήν την εποχή
Πηγή: paok24.com
Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Μαουρίσιο

Από χθες, το όνομα του Μαουρίσιο έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, καθώς ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κάποια κίνηση για την ενίσχυση του στον άξονα μέχρι χθες, που ήταν η τελευταία ημέρα των μεταγραφών κι έτσι, αν θα κάνει κάτι για αυτήν τη θέση, θα είναι από τη λίστα των ελεύθερων, για τους οποίους έχει τη διορία μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Η περίπτωση του Μαουρίσιο είναι μία από αυτές, για την οποία στον ΠΑΟΚ έχουν την άποψη τους και μένει να φανεί αν θα κάνουν την κίνηση τους αυτές τις μέρες.

Όπως λέγεται στην Τούμπα, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι με το Βραζιλιάνο, σε σχέση με το πως ήταν πριν τρεις μήνες.

Επίσης, με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ, μετά και την πώληση του Πέλκα, η διαδικασία της μετάβασης από την προηγούμενη ομάδα στη νέα, γίνεται ακόμα πιο απαιτητική, με όλο και λιγότερα πρόσωπα από το ρόστερ που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

Στον ΠΑΟΚ, ο Νο1 στόχος από το καλοκαίρι φέτος, είναι ο οικονομικός εξορθολογισμός και παράλληλα η διατήρηση του ίδιου πήχη όσον αφορά το αγωνιστικό και μετά τις διάφορες μεταγραφικές εξελιξεις, σταθμίζουν όλα τα δεδομένα όσον αφορά τον Μαουρίσιο

Διαβάστε ακόμη...