Τα μεγάλα ΠΑΟΚτσήδικα γκολ του Πέλκα (videos)

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Πέλκας, έζησε πολύ μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019 και τα τρία συνεχόμενα Κύπελλα, με τον ίδιο, να έχει πετύχει πολλά και σημαντικά γκολ στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τα μεγάλα ΠΑΟΚτσήδικα γκολ του Πέλκα (videos)


Σε ηλικία 26 ετών, αποχαιρέτησε για να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά με όλα αυτά που έζησε, ήταν σα να βρίσκεται για μια ζωή στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας έχει πολλές σημαντικές στιγμές να θυμάται, στιγμές που έχει συνδυαστεί με τις πιο "χρυσές" σελίδες στην ιστορία της ομάδας, αλλά και δικά του γκολ, με μεγάλη σημασία.

Το πρώτο του γκολ, ήρθε στις 9 Αυγούστου 2012, στον προκριματικό του Γιουροπα Λιγκ της Τούμπας και στη νίκη με 4-1 επί της Μπνέι Γεχούντα...

Στις 20 Αυγούστου 2015, στο 5-0 επί της Μπρόντμπι στην Τούμπα, είχε πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ του με τον ΠΑΟΚ...

27 Απριλίου 2017, στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θέλει την ανατροπή με τον Παναθηναϊκό για να περάσει στον τελικό. Ο Πέλκας, αναλαμβάνει ανοίγοντας το σκορ από νωρίς... Η συνέχεια, γνωστή, με την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό του Βόλου.

10 Δεκεμβρίου 2017, κόντρα στον... αγαπημένο του Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, στη νίκη με 4-0, σκοράρει δις και μάλιστα το ένα, είναι καταπληκτικό...

Στις 12 Μαΐου 2018, στον τελικό της... εκδίκησης, σκοράρει το δεύτερο γκολ και σφραγίζει το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο αυτής της ομάδας.

8 Αυγούστου 2018 και ο ΠΑΟΚ κάνει μια σπουδαία ανατροπή στην Τούμπα, σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πέλκα, να σκοράρει το τρίτο γκολ στο 3-2 επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

4 Μαρτίου 2020 και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Μπορεί να μένει πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά ο Πέλκας αναλαμβάνει για την ανατροπή και με δύο γκολ, βοηθάει στο τελικό 3-2.

Στις 25 Αυγούστου 2020, σκοράρει το τρίτο γκολ στο 3-1 επί της Μπεσίκτας...

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αφού προηγήθηκε το χαμένο πέναλτι, με ένα ωραιότατο τελείωμα, έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στην έδρα της Κράσνονταρ παρά την ήττα με 2-1 στο τέλος.

Και τέλος, δείτε ένα κολάζ με τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές του Δημήτρη Πέλκα με τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...