Με ιδιωτικό τζετ στην Πόλη ο Πέλκας!

Aπό paok24.com: Στις... καθυστερήσεις των μεταγραφών ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, αφήνοντας μετά από πολλά χρόνια τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Με ιδιωτικό τζετ στην Πόλη ο Πέλκας!

Οι Τούρκοι που «φλερτάρουν» τα τελευταία χρόνια τον αρχηγό του Δικεφάλου, φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα τον κάνουν δικό τους, δίνοντας 1,6 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ και διατήρηση του 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, στον οποίο προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOK24 ο Πέλκας μπήκε χτες το βράδυ σε ιδιωτικό τζετ με προορισμό την Πόλη, προκειμένου να συζητήσει με τους υπεύθυνους της τουρκικής ομάδας όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ακόμα και ο τρόπος που οι άνθρωποι της Φενέρ μετέφεραν τον Έλληνα άσο στην Πόλη, δείχνει πολλά για τη βούληση τους να κλείσουν το συγκεκριμένο μεταγραφικό ντιλ.

Βάσει προγράμματος ο Πέλκας θα ταξίδευε σήμερα για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που μένει να φανεί αν θα συμβεί κανονικά ή με λίγη καθυστέρηση όσον αφορά στη μεταφορά του στην πρωτεύουσα, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής θέλει να οριστικοποιήσει τα πάντα γύρω από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...