«Τρεις φορές γλίτωσε κόκκινη ο Σελίμοβιτς, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μάτος»

Από sdna.gr: Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στο «Total Football» τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι ο Σελίμοβιτς έπρεπε να έχει αποβληθεί από τον Τζοβάρα και χαρακτηρίζοντας σωστή την απόφαση να μη δοθεί πέναλτι στην πτώση του Σαρδινέρο.
Πηγή: sdna.gr
«Τρεις φορές γλίτωσε κόκκινη ο Σελίμοβιτς, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μάτος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

«Ο,τι προσπάθεια και να έκανε να αποβληθεί ο Σελίμοβιτς, ο διαιτητής αρνούνταν να τον αποβάλλει. Κάνει ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα, μετά την πρώτη κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής, όμως δεν την έδωσε. Στην επόμενη φάση κάνει διπλό αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο πρώτο παίζει με τον αγκώνα στο κεφάλι του αντιπάλου και ο διαιτητής δε δίνει καν φάουλ. Στη συνέχεια, παίζει ριψοκίνδυνα με προτεταμένες τις τάπες. Σε τρεις περιπτώσεις τη γλίτωσε για να μην αποβληθεί» είπε για τον Σελίμοβιτς του ΟΦΗ και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φάση που ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι, έπειτα από πτώση του Σαρδινέρο

«Δεν είναι ανατροπή. Υπάρχει το χέρι του αμυνόμενου στο στήθος, αλλά αυτή η επαφή δε δημιουργεί την πτώση. Μόλις ο επιθετικός ένιωσε την επαφή, έπεσε κάτω μήπως κερδίσει κάτι παραπάνω. Τη μπάλα ήδη την είχε χάσει» είπε ο Τάσος Κάκος.

Διαβάστε ακόμη...