Κρούση σε Ζότα ο ΠΑΟΚ!

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του Ισπανού΄Ζότα που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, με καριέρα στην Αγγλία και στην Ισπανία.
Πηγή: paok24.com
Κρούση σε Ζότα ο ΠΑΟΚ!

Το κενό της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θέλει να καλύψει ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση που κοιτά είναι ο Ισπανός Ζότα στα 29 του χρόνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε για τις Μπρέντφορντ, Μπέρμινχαμ και Άστον Βίλα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Premier League και έτσι μπορεί να ενταχθεί σε όποια ομάδα το επιθυμεί ο ίδιος και αυτό είναι κάτι που συμφέρει και τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν υπάρχει ομάδα που θα αξιώσει χρήματα για τα δικαιώματά του.

Ο Ζότα αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός, ενώ έχει την ευχέρεια να παίξει και σαν επιτελικός, αλλά και στα πλάγια, ακόμα και σαν 8αρι.

O ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει κάνει την κρούση για την απόκτησή του, μιας και καλύπτει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας μεσοεπιθετικά, αλλά η περίπτωσή του είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Ο παίκτης δεν έχει στις πρώτες επιλογές του την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της χώρας και έτσι η μεταγραφή του συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...