«Βατός ο όμιλος για τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com : Την κλήρωση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League αλλά και την ομάδα της πατρίδας του, Ομόνοια, σχολίασε ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου, Γιασεμής Γιασεμάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: inpaok.com
«Βατός ο όμιλος για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι ο όμιλος του είναι βατός αν είναι σοβαρή ομάδα. Δεν μπορείς να πεις προκρίνομαι ή δεν προκρίνομαι. Παίξαμε και παλαιότερα με την Αϊντχόφεν. Από ότι θυμάμαι ήταν ένα καλό παιχνίδι, φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Θα παίξει ρόλο η σοβαρότητα και η αγωνιστική κατάσταση. Είναι βατή η κλήρωση. Δεν είναι η Αϊντχόφεν των παλιών καιρών. Η Ομόνοια έχει βελτιωθεί αλλά είναι μια ομάδα που τώρα χτίζεται. Έχει προσθέσει στο ρόστερ της νέους παίκτες, όπως και ο ΠΑΟΚ. Δουλεύουν αρκετά καλά με τις ακαδημίες. Έχουν καλή ψυχολογία που μπήκαν στους ομίλους, θα παίζουν χωρίς άγχος και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Η Γρανάδα έκανε μια επιτυχημένη σεζόν. Μέσα στην Ελλάδα δεν φοβάσαι κανέναν».

Για το ματς με την Κράσνονταρ:

«Σκεφτόμουν διάφορα και πριν από το παιχνίδι. Υπήρχε προβληματισμός για το νέο σύστημα. Μας βγήκε με την Μπενφίκα και προκριθήκαμε. Είδα μετά όμως ότι δεν αφομοιώθηκε καλά ακόμη. Επίσης, όλοι πίστευαν ότι την έχει την Κράσνονταρ. Ο εφησυχασμός στοίχισε. Δεν ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε να κερδίσει, στη ρεβάνς δεν φτάσαμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε χωρίς επιθετικό και με τον Κρέσπο στο δεξί άκρο. Δεν γίνεται να παίζουμε με τον Κρέσπο, που είναι κεντρικός αμυντικός, στα δεξιά και σε όλη τη γραμμή. Με παραξένεψε. Ακόμη, το σύστημα θέλει πολύ δουλειά».

Για το πρωτάθλημα:

«Ήρθαν καλύτεροι παίκτες σε κάποιες θέσεις. Θέλει ομοιογένεια. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο και θα είναι δύσκολη η χρονιά στην ισορροπία και στην ομοιογένεια στην ομάδα. Δεν σημαίνει ότι θα στερήσει σε αποτελέσματα όμως. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον κορμό του. Επανέρχεται με μια σταθερότητα και με καλούς παίκτες. ».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ:

«Ο Σαββίδης έριξε βάρος στις ακαδημίες και το βλέπουμε από τα πρωταθλήματα που έχουν. Βγαίνουν καλοί παίκτες. Κάποιοι θα πάρουν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και κάποιοι σε άλλες ομάδες. Είναι κάτι ευχάριστο και βγάζει υγεία».

Διαβάστε ακόμη...