«Στη Γρανάδα σέβονται πολύ Αϊντχόβεν και ΠΑΟΚ - Όλη η περιοχή ζει την ιστορική πρόκριση»

Aπό sdna.gr:Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Λουίς Μόρα, μίλησε στο ραδιοφωνικό «αέρα» της Θεσσαλονίκης για την κλήρωση των ομίλων του Europa League, που φέρνει την «πρωτάρα» Γρανάδα στον δρόμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Στη Γρανάδα σέβονται πολύ Αϊντχόβεν και ΠΑΟΚ - Όλη η περιοχή ζει την ιστορική πρόκριση»

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser» στην Ισπανία, Λούις Μόρα, μετέφερε το κλίμα από την πατρίδα του για τη πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της Γρανάδα και την αντιμετώπιση του συλλόγου για τους αντιπάλους που προέκυψαν μετά την κλήρωση των ομίλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Μόρα :

Για την παρουσία της Γρανάδα στους ομίλους του Europa League:

«Είναι πρώτη φορά που η Γρανάδα βγαίνει Ευρώπη είναι κάτι ιστορικό για αυτήν, το ζει όλη η περιοχή. Πριν από δύο χρόνια έπαιζε στη Segunda Division και τώρα προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League».

Για τη φετινή Γρανάδα:

«Η Γρανάδα συνδυάζει εμπειρία με παίκτες όπως ο Σολδάδο και νεαρών όπως ο Μίγια. Παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό κάνει σε κάθε παιχνίδι της».

Το σύστημα που προτιμά ο Ντιεγκο Μαρτίνεθ:

«Ο Μαρτίνεθ προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε αντιπάλου της Γρανάδα. Συνήθως προτιμά το 4-2-3-1».

Πώς αντιμετωπίζουν στη Γρανάδα την κλήρωση:

«Τρέφουν μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες, ιδιαίτερα για την Αϊντχόφεν και τον ΠΑΟΚ, η Ομόνοια τους είναι λιγότερο γνωστή. Θέλουν να δείξουν ότι είναι ανταγωνιστικοί, θεωρούν την Αϊντχόφεν φαβορί αλλά είναι προσγειωμένοι και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Η Γρανάδα απέκτησε και τον Κολομβιανό Λουίς Σουάρες από τη Γουότφορντ. Είναι επιθετικός, 22 ετών και είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Γρανάδα».

Διαβάστε ακόμη...