«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Ενκουντού»

Από paok24.com: Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο από την Τουρκία έκανε σήμερα την εμφάνισή του, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας.
Πηγή: paok24.com
«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Ενκουντού»


Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε τούρκικες ιστοσελίδες, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν βολιδοσκοπήσει μέσω μάνατζερ τις προθέσεις της Μπεσίκτας για δανεισμό του 25χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού με ρίζες από το Καμερούν, τον οποίο οι "Αετοί" της Κωνσταντινούπολης απέκτησαν το περσινό καλοκαίρι από την Τότεναμ έναντι 4,5 εκ. ευρώ.

Ο Ενκουντού, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, είναι από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να "ξεφορτωθεί" η Μπεσίκτας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας με μυικό πρόβλημα και δεν έχει άλλο παιχνίδι στο ενεργητικό του εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρσι, ο Ενκουντού πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 3 ασίστ στα 32 παιχνίδια της Μπεσίκτας σε Τουρκία και Ευρώπη που πήρε μέρος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ναντ, Μαρσέιγ, Τότεναμ, Μπέρνλι και Μονακό. Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, κυρίως στην αριστερή, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός.

Το μόνο βέβαιο της όλης υπόθεσης είναι πως ο Ενκουντού απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, ωστόσο με την επικείμενη απόκτηση του Μπρούμα μάλλον η περίπτωσή του μπαίνει στο αρχείο.

Διαβάστε ακόμη...