Τσεκάρει την περίπτωση του Ντιαμπί

Από paok24.com:Ο Ρέμπε «βολιδοσκόπησε» τις προθέσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 29χρονο παίκτη.
Πηγή: paok24.com
Τσεκάρει την περίπτωση του Ντιαμπί

Την περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Όλαφ Ρέμπε, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ για τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει έρθει σε πρώτη επαφή με την πλευρά της Σπόρτινκ Λισαβόνας προκειμένου να εξετάσει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του και αναμένει την απάντηση από τους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Μάλι έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2023 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ο Ντιαμπί ξεκίνησε την καριέρα του από την Σεντάν και εν συνεχεία αγωνίστηκε στις Λιλ, Μουσκρόν και Κλαμπ Μπριζ, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον κάνει δικό της τον Αύγουστο του 2018.

Με την πορτογαλική ομάδα κατέγραψε σε δύο σεζόν 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ και έχοντας 8 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν, ο Ντιαμπί παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 3 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...