«Βέτο» Φερέιρα για Γιαννούλη!

Από paok24.com: Οι προτάσεις που ο ΠΑΟΚ δεν έχει για τον Κατερινιώτη αμυντικό και η επαφή του Πορτογάλου προπονητή με τον 24χρονο μπακ!
Πηγή: paok24.com
«Βέτο» Φερέιρα για Γιαννούλη!

Στην κορυφή της "ασπρόμαυρης" ατζέντας εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα θεωρεί κομβικό για τον φετινό ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, προκύπτει πως ο Πορτογάλος προπονητής είχε τετ α τετ με τον 24χρονο διεθνή μπακ, κατά τη διάρκεια του οποίου του εξέφρασε αφενός την επιθυμία του να παραμείνει υπό τις οδηγίες του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς εξηγώντας τον πως είναι κομβικός για τον φετινό ΠΑΟΚ και αφετέρου την σιγουριά του πως μόνο κέρδος θα έχει εάν παραμείνει στην Τούμπα και πραγματοποιήσει το επόμενο καλοκαίρι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πρόταση που να βάλει σε... προβληματισμό τους "ασπρόμαυρους" για το αν θα παραχωρήσουν τον Γιαννούλη, ενώ πάντα υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Κατερινιώτη αμυντικού με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με αυτούς που προβλέπει το συμβόλαιο που "τρέχει" τώρα και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, προκειμένου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να επιβραβευτεί για την εξέλιξή του αλλά και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει περισσότερα χρήματα όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη...