ΠΑΟΚτσήδικη... τρέλα από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι και την Τούμπα! (pics)

Από sdna.gr: «Τρέλα» επικράτησε τόσο έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», όσο και από το γήπεδο της Τούμπας αλλά και σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με χιλιάδες φιλάθλους του Δικεφάλου να εμψυχώνουν τους παίκτες με συνθήματα, ζητώντας την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Champions League!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚτσήδικη... τρέλα από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι και την Τούμπα! (pics)

Μια ιστορική... μάχη δίνει σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στην Κράσνονταρ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τους φίλους του Δικεφάλου να μην φεύγουν λεπτό δίπλα από την αποστολή της ομάδας, ακολουθώντας την από το «Μακεδονία Παλλάς» μέχρι και το γήπεδο.

Από νωρίς χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από το «Μακεδονία Παλλάς» όπου διέμενε η αποστολή του Δικεφάλου, και με συνθήματα «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας που καλούνται να δώσουν σε λίγη ώρα μια ιστορική «μάχη».

Οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων», άναψαν πυρσούς, ενώ το σύνθημα «την πρόκριση εμείς!», κυριαρχούσε. Όμως η «τρέλα» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί!

Λίγο αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν από το ξενοδοχείο και τότε επικράτησε... πανδαιμόνιο! Η αποστολή μπήκε στο πούλμαν και μαζί με μηχανοκίνητη πορεία αναχώρησε για το γήπεδο της Τούμπας, με τους φιλάθλους της ομάδας να μην την εγκαταλείπουν λεπτό μέχρι και την άφιξη της.

Στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, περίμεναν και άλλοι φίλοι των «ασπρόμαυρων» που υποδέχτηκαν και πάλι την ομάδα με συνθήματα, εμψυχώνοντας τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα και φυσικά ζητώντας την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...