Γαϊτανίδης: «Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό, Αντώνης Γαϊτανίδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Δικέφαλος θα προκριθεί στους ομίλους του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Γαϊτανίδης: «Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Γαϊτανίδης δήλωσε:

Τα συναισθήματα του ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ: «Είμαι ενθουσιασμένος έχω πολύ καλό προαίσθημα για το ματς, πιστεύω θα περάσει ο ΠΑΟΚ και νιώθω ότι παίζω κι εγώ σήμερα, ότι είμαι κι εγώ μέσα στην ομάδα».

Για τα μηνύματα που παίρνει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι όλοι τους έτοιμοι. Τους ακούω πολύ θετικούς για αυτό το ματς και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εκεί που πρέπει, στα αστέρια του Champions League».

Πού θεωρεί ότι θα στοχεύσει απόψε ο ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν δίκαιο το 2-1 του πρώτου ματς στη Ρωσία. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει ισοπαλία ή και να κερδίσει. Αν εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις και βγαίνουν στην πλάτη των αργών μπακ της Κράσνονταρ θα κάνουν μεγάλη ζημιά. Πιστεύω θα είναι μεγάλο το σκορ απόψε. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα, παιχνίδι κυριαρχίας. Αν δεν γίνει αυτό, τότε με σφιχτή άμυνα και με τους καλούς παίκτες που έχουμε μπορούμε να σκοράρουμε».

Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ βλέπει σε φορμα: «Ο Πέλκας, ο Τζόλης που μπορούν και να σκοράρουν Και ο Ελ Καντουρί είναι σε καλή κατάσταση».

Ποιοι παίκτες του άρεσαν από την Κράσνονταρ: «Μου έκανε εντύπωση ο Βάντερσον που είναι γρήγορος και είναι καλό που δε θα έρθει. Έκανε επελάσεις και δημιουργούσε καταστάσεις στο ένας με έναν. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να μην μπορούν να τον αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Τέλος: «Είναι κρίμα που δε θα έχει κόσμο η Τούμπα λόγω του κορωνοϊού. Γι αυτό τον κόσμο θες να παίζεις και να βάζεις γκολ, να πανηγυρίζεις μπροστά στην 4, να βάζεις φωτιά στην Τούμπα. Θέλω να παίξω καλά στον Λεβαδειακό και να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αυτό ονειρεύομαι κάθε βράδυ που κλείνω τα μάτια μου. Να παίζω στην Τούμπα και να βάζω γκολ για την ομάδα που αγαπάω».

Διαβάστε ακόμη...