«Να γράψουμε ιστορία, για αυτό διάλεξα τον ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr: Για την ρεβάνς με την Κράσνονταρ, αλλά και για τους λόγους που επέλεξε να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης της Ραπίντ Βιέννης για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Αυστρίας, ο Στέφαν Σβαμπ.
Πηγή: thessports.gr
«Να γράψουμε ιστορία, για αυτό διάλεξα τον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ:

«Είναι μια ιστορική ευκαιρία για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ στους ομίλους του Champions League. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία».

Για την επιλογή του να αφήσει τη Ραπίντ για τον Δικέφαλο:

«Είναι αλήθεια ότι μου προσφέρθηκε συμβόλαιο με τους ίδιους όρους, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη Ραπίντ. Ωστόσο πρέπει να ειπωθεί ότι δεν ήμουν αρχηγός όταν υπέγραψα το συμβόλαιο το 2016. Δεν ήταν μόνο τα χρήματα που μου πρόσφεραν αλλά το συνολικό πακέτο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και να διεκδικήσω τίτλους. Βέβαια δε θα ξεχάσω ποτέ την Ραπίντ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Είναι όσο τρελοί είναι οπαδοί της Ραπίντ και ακόμα περισσότερο. Όλη η Θεσσαλονίκη ζει για το ποδόσφαιρο. Όταν παίρνουμε το λεωφορείο της αποστολής για να πάμε στο γήπεδο, οπαδοί μας συνοδεύουν με μηχανές και αυτοκίνητα. Όλα αυτά είναι απίστευτα!»

Διαβάστε ακόμη...