Με την ίδια τακτική!

Από paok24.com:Η τακτική του Πορτογάλου για το αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ, δύσκολα θα παρουσιάσει αλλαγές, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Ρωσια.
Πηγή: paok24.com
Με την ίδια τακτική!

Όπως το συνηθίζει, ο Φερέιρα, απέφυγε στις προπονήσεις από την Κυριακή, να δείξει ποιους επιλέγει για το αρχικό σχήμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.

Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι προσανατολίζεται να ξεκινήσει και το αυριανό παιχνίδι, με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στη Ρωσία.

Δηλαδή με τον Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη τριάδα στην άμυνα, Γιαννούλη και Κρέσπο στα άκρα, Σβαμπ κι Ελ Καντουρί στον άξονα και τριάδα μπροστά τους Πέλκα, Τζόλη και Α. Ζίβκοβιτς.

Η λογική του αναμένεται η ίδια, δηλαδή με στρατηγική για μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν και με πλάνο, να βρει ο ΠΑΟΚ τις στιγμές του για να σκοράρει.

Ανάλογα, βέβαια και με την εξέλιξη του αγώνα, το plan b, έχει την είσοδο του Τσόλακ από τον πάγκο, αν και βέβαια, δε μπορεί να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη...

Διαβάστε ακόμη...