Στο Σπίτι μας γράφουμε ΙΣΤΟΡΙΑ!

Από acpaok.gr:O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κrasnodar αύριο, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στο γήπεδο της Τούμπας, σε έναν αγώνα πραγματικό τελικό, στο πλαίσιο των Play Off του UEFA Champions League.
Πηγή: acpaok.gr
Στο Σπίτι μας γράφουμε ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο Δικέφαλος, με διαδοχικές μεγαλειώδεις εμφανίσεις, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να «ρίξει» στο καναβάτσο τις Besiktas JK και Βenfica, κατά σειρά, στο πλαίσιο του 2ου και 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League αντίστοιχα, και πλέον βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα απέχει 90 λεπτά, ή όσα χρειαστεί, από την είσοδο στους ομίλους του UEFA Champions League και την εκτόξευση του Συλλόγου προς τα αστέρια!

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, αύριο τα μεσάνυχτα, ο Δικέφαλος να έχει «σφραγίσει» το διαβατήριό του για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γεγονός που ιστορικά είναι επιβεβλημένο και θα γεμίσει υπερηφάνεια τους εκατομμύρια οπαδούς μας!

Την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα των καναλιών Cosmote Sports, και συγκεκριμένα από το CosmoteSports1 ΗD.

ΩΡΑ ΤΟΥΜΠΑΣ... «ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ...»

Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
2ος αγώνας Play-Off, UEFA Champions League
Γήπεδο Τούμπας
22:00, ΠΑΟΚ- Krasnodar FC (Cosmotesports 1HD)

Διαβάστε ακόμη...