«Θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος»

Από paok24.com:Όλη η Basket League, λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ της (10/10), περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στον Πανιώνιο και αν αυτός, θα κατέβει τελικά στο πρωτάθλημα...
Πηγή: paok24.com
«Θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος»

Στην ίδια κατάσταση είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την ομάδα της Νέας Σμύρνης, το προσεχές Σάββατο για το Κύπελλο και πέντε μέρες πριν το παιχνίδι αυτό, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν θα διεξαχθεί και με ποιες συνθήκες θα είναι αυτό.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το «παρών» ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως ο Πανιώνιος θα παίξει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα και απομένουν οι τελικές επαφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση της ΚΑΕ, στον επιχειρηματία με τον οποίο είναι σε συζητήσεις αυτόν τον καιρό.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και ο προπονητής, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, από τη στιγμή που θα υπάρξει νέα διοίκηση, ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook... ««Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιωνίου και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών.

Όμως η συμφωνία τελεί πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφίου επενδυτή. Αν και φύση αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης».

Υπενθυμίζουμε ότι στον Πανιώνιο, θέλουν να παίξουν οπωσδήποτε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, καθώς αν δεν κατέβουν, τιμωρούνται με -2, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον γίνουν όλα όπως πρέπει και παίξουν στο πρωτάθλημα, θα είναι «καταδικασμένοι» από την αρχή, με υποβιβασμό...

Διαβάστε ακόμη...